ეს ის მომენტია, როცა სწავლობ ნამცხვრების გამოცხობას (როცა გათხოვდები არ შერცხვე) და გამოგდის 😉
მე დღეს ვისაუბრებ ეგრედწოდებულ "აზერბაიჯანულ ქადებზე" რომელიც ძალიან გემრიელია.
აი ასე გემრიელად გამოიყურება ჩემს მიერ გამოცხობილი ქადები :)
თუ დაინტერესდით და გინდათ რომ თქვენც მოსინჯოთ მაშინ გადადით --> ლინკზე და მიჰყევით ინსტრუქციას.
კიდევ დავამატებ რომ მითითებული მასალით გამოდის 4 გუნდა და თუ გნებავთ რომ ბევრი გააკეთოთ გააორმაგეთ მასალა.
ასევე გვაქვს ამ ქადების სამარხვო ვერსია, სანახავად გადადით --> ლინკზე.
წარმატებებს გისურვებთ მეგობრებო, თუ გამოაცხობთ დამპატიჟეთ 😉
Комментариев нет:
Отправить комментарий